(ne)známé chyby

Hlášení chyb, diskuze o vyvážení atd.

(ne)známé chyby

Příspěvekod jonyx » ned 07. dub 2013 20:05:17

Ve výpisu chyb a v rámci beta-testu bylo nalezeno několik chyb. Snažíme se jich zbavit jak nejrychleji to jde.
Bohužel už byly nalezeny chyby, které nevíme co je způsobuje :|
Tyto chyby se neobjevují pravidelně (někdy ano, někdy ne). Nastanou za URČITÝCH okolností, ale zatím nevíme za jakých a je tedy velmi obtížné je opravit. Prosím pokud nastanou napište, jak přesně nastaly (z jaké stránky jste šli, co jste dělali atd.). Třeba je společně najdeme ;)

Jedná se:
- Fatal error při odesílání odpovědi na soukromou zprávu.
- Aktualizace stavu (automatický re-login)

Jistě je chyb víc, ale tyto jsou záhadné, a tak budeme velmi vděčni za JAKOUKOLIV (byt nepatrnou) informaci týkající se jejich výskytu.
jonyx
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 470
Registrován: čtv 07. úno 2013 19:16:07

Re: (ne)známé chyby

Příspěvekod McBogy » ned 12. kvě 2013 12:31:51

při napadnutí té rebelské báze mi sice proběhne souboj ale ve zprávě o boji chybí jaké koliv informace o nepřítely...prostě mi to ukáže jen moje jednotky ale jeho ne ani před bojem ...
ve špionáži ho ale vydím ty jeho jednotky...
McBogy
Game Operator
Game Operator
 
Příspěvky: 196
Registrován: sob 20. dub 2013 18:30:01
Bydliště: Praha 10

Re: (ne)známé chyby

Příspěvekod Reno112 » ned 12. kvě 2013 16:57:06

Jo, to mohu potvrdit, toto samé je i u mne.
Ukáže to výpis mojich jednotek před a po boji.
O druhé straně tam není ani zmínka.
Uloupené suroviny to ukáže.
Uživatelský avatar
Reno112
Zasloužilý
Zasloužilý
 
Příspěvky: 85
Registrován: ned 14. dub 2013 6:45:09

Re: (ne)známé chyby

Příspěvekod McBogy » úte 04. čer 2013 20:19:02

Když jsem se chtěl podívat do aliance tak mě to hodilo do error stránky
McBogy
Game Operator
Game Operator
 
Příspěvky: 196
Registrován: sob 20. dub 2013 18:30:01
Bydliště: Praha 10

Re: (ne)známé chyby

Příspěvekod McBogy » čtv 06. čer 2013 18:10:17

Stale mi to nedovolí vstoupit ani na ali stránku...
McBogy
Game Operator
Game Operator
 
Příspěvky: 196
Registrován: sob 20. dub 2013 18:30:01
Bydliště: Praha 10

Re: (ne)známé chyby

Příspěvekod jonyx » čtv 06. čer 2013 18:12:40

Co to hlásí za chybu ? zkouším to a normálně to funguje
jonyx
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 470
Registrován: čtv 07. úno 2013 19:16:07

Re: (ne)známé chyby

Příspěvekod kakabus » pát 14. čer 2013 2:30:22

já mám pořád jedno a to samé - když dám útok kde má soupeř nějaké vojáky a vozidla tak my to sice v simulátoru ukáže že vyhraju ale přesto mne to nepustí ani ze simulátoru a ani normálně - jelikož se tam objevý napsáno raketový útok - :ugeek:
kakabus
Zasloužilý
Zasloužilý
 
Příspěvky: 89
Registrován: sob 20. dub 2013 4:28:27

Re: (ne)známé chyby

Příspěvekod jonyx » pát 14. čer 2013 10:08:56

áá už jsem to našel :!: 8-) Ona to totiž není chyba simulátoru ale chyba v akci ;) A vyskytuje se jen u dobyvatelných bází.
Už opravuji. Díky za trpělivost a za uhánění :geek:
jonyx
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 470
Registrován: čtv 07. úno 2013 19:16:07

Re: (ne)známé chyby

Příspěvekod kakabus » pát 14. čer 2013 14:16:11

tak děkuju - ted ale musím naverbovat nové vojáky a vozidla jelikož sem byl totálně zničen :D :lol:
kakabus
Zasloužilý
Zasloužilý
 
Příspěvky: 89
Registrován: sob 20. dub 2013 4:28:27

Re: (ne)známé chyby

Příspěvekod kakabus » pát 14. čer 2013 17:08:33

pořád my to nejde - - opět my to napsalo raketový útok a nepustilo mne to - a stejně nemůžu útočit přímo ze simulátoru .. a rád bych věděl jak se tady mrazí účet .. chtělo by to nějaký návod - pokud tu něco takového existuje
kakabus
Zasloužilý
Zasloužilý
 
Příspěvky: 89
Registrován: sob 20. dub 2013 4:28:27

Další

Zpět na Beta test

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron