(ne)známé chyby

Hlášení chyb, diskuze o vyvážení atd.

Re: (ne)známé chyby

Příspěvekod Doghar » pát 05. črc 2013 17:49:34

[Novinka] V radarové zprávě se ukazují MOŽNÝ počet aktivních armád* (od radaru lvl 6/10)

mohl by jsi prosím trochu lépe specifikovat tuto novinku? Protože jsme to zkoušeli s McBogym a viděl u mě aktivitu i když u mě žádný pohyb armád nebyl.
Doghar
Zasloužilý
Zasloužilý
 
Příspěvky: 21
Registrován: pát 24. kvě 2013 9:27:57

Re: (ne)známé chyby

Příspěvekod McBogy » pát 05. črc 2013 18:03:32

Taky by mě zajímalo jaký smysl maj ty věže v obraně mám jich 20ks a nějak to nechápu ale tak postavil jsem je...
McBogy
Game Operator
Game Operator
 
Příspěvky: 196
Registrován: sob 20. dub 2013 18:30:01
Bydliště: Praha 10

Re: (ne)známé chyby

Příspěvekod jonyx » sob 06. črc 2013 6:45:27

Radarové věže snižují možnost tě špionit, ale asi v další verzi trochu upravím vzorec, protože ten nový mi ne zcela vyhovuje.

Taky uvažuji, že by rušiliy možnost špionění počtu armád.
jonyx
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 470
Registrován: čtv 07. úno 2013 19:16:07

Re: (ne)známé chyby

Příspěvekod kakabus » stř 10. črc 2013 6:11:09

jonyx ty tu nejsi - několikrát sem psal že my to ze simulátoru nejde dát armádu do útoku - nevým jak to myslůýš ale přímo ze simu to nejde v Ogame to taky nejde a musíš kliknout zpět .. aokud se nebude moci armáda přesouvat z báze do báze na určitý čas aby než přijdeš domů tak ti tu armádu kdokoliv zničí .. to je můj názor - na Ogame taky nenechám sedět letku na měsíci - či planetě jelikož vým že bych o letku přišel - pár kusů od každé zbraně či vojáka nikoho nebude zajímat ale velká arma už je k nakousnutí a to je pro každého výzva aby ju napadl
kakabus
Zasloužilý
Zasloužilý
 
Příspěvky: 89
Registrován: sob 20. dub 2013 4:28:27

Re: (ne)známé chyby

Příspěvekod McBogy » stř 10. črc 2013 9:41:27

Trank píše:jonyx ty tu nejsi - několikrát sem psal že my to ze simulátoru nejde dát armádu do útoku - nevým jak to myslůýš ale přímo ze simu to nejde v Ogame to taky nejde a musíš kliknout zpět .. aokud se nebude moci armáda přesouvat z báze do báze na určitý čas aby než přijdeš domů tak ti tu armádu kdokoliv zničí .. to je můj názor - na Ogame taky nenechám sedět letku na měsíci - či planetě jelikož vým že bych o letku přišel - pár kusů od každé zbraně či vojáka nikoho nebude zajímat ale velká arma už je k nakousnutí a to je pro každého výzva aby ju napadl


Jonix je ve hře jony...
takže tam je
V Ogame se rozstřeluje letka hlavně kvůli surovinám co zbyde z ní na orbitě tady ne...takže abych ti rozstřeloval army jen tak, není důvod...to by jsi tam musel mít v té bázi požehnaně surovin...vím je to těžký zatím pro vás co nemáte moc obranou infrastrukturu...ale proto ted neútočím na aktivní třeba já...teda pokud tam je nějaká obrana a jednotky...to pak na to kašlu a at si to tam střádaj až přijedou z dovči...musíte počkat to zamražení by ted snad v nějakém patchi mělo být...aspon co psal Jonix... Jsme tu tak 4 až 5 aktiv.hráčů a tak se nějak dohodnem ne? mezi sebou....
McBogy
Game Operator
Game Operator
 
Příspěvky: 196
Registrován: sob 20. dub 2013 18:30:01
Bydliště: Praha 10

Re: (ne)známé chyby

Příspěvekod jonyx » stř 10. črc 2013 18:13:50

- Ve hře jsem pod nickem jony, ale ted se zrovna stěhuju, takže tu jsem jen velmi málo
- Jak píše, tahle hra je založená na tom, že nemá cenu útočit na hráče, kteří mají armádu. Bohužel vím, že v několika případech hráči útočí aniž by měli jakýkoliv zisk. Jinak zkus postavit kryty, ty ti ochrání suroviny
- Na zmražení se pracuje. pokud jedeš na dovolenou tak mi písni PM a já to udělám v db ručně
- Simulátor byl opraven, co přesně nejde ?
jonyx
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 470
Registrován: čtv 07. úno 2013 19:16:07

Předchozí

Zpět na Beta test

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků

cron